Lianne Kookt — Een e-boekje voor het Goede Doel

Image for post
Image for post
Foto door Mariet Mons

Goedemorgen!

Na een tijdje receptjes maken, fotootjes maken, stukjes uitschrijven en de hele boel in een EPUB gieten is hier dan nu:

Lianne Kookt — mijn favoriete groenterecepten!

Het is echt een pet project geweest de afgelopen maanden, en het schrijven voor een goed doel speelde al langer in m’n hoofd.

Hoewel ik eerst van plan was de opbrengsten te doneren aan de Voedselbank doe ik dat wel bij een volgend e-boekje. Ik wil nu heel graag Because We Carry steunen die zich inzetten bij het afgebrande camp Moria op Lesbos.

Wat is het? Een schattig, kneuterig e-boekje met 11 van mijn lievelingsrecepten voor groenten, alles plantaardig, makkelijk en lekker. Ik vertel je waarom ik dit recept lekker vind en hoe je het maakt, op mijn enigszins chaotische maar gezellige wijze.

Er zit één recept in met een backstory die wat ingewikkeld(er) is om te maken, maar hoe lekker dat gerecht vervolgens is maakt het hele e-book al de moeite waard.

Het is een EPUB bestand dat je op je e-reader, Kindle app en iBooks app goed kan lezen (en kunt instellen op de lettergrootte die jij het fijnst vindt!)

Wat kost het? Het is een e-boekje van 7,50, waarbij na de Payhip + Paypal fee en BTW 5,20 euro overblijft, wat ik 1-op-1 doneer aan Because We Carry. Ik heb de feature aangezet dat je meer kunt doneren als je dat wil, daarvoor geldt ook het 1-op-1 doneren van wat er overblijft na de Payhip en Paypal fee en belasting die ik moet afdragen!

Waarom bestaat het? Omdat ik eens wat nieuws wilde proberen èn met iets creatiefs ook iets maatschappelijksbetrokkens wilde doen.

Waar? Nou, hier.

Ik hoop dat jullie het kopen zodat we samen Because We Carry een beetje kunnen supporten. Liefs!

Written by

Writer & Self help junkie (32) with two books (2018, 2020) in Dutch bookstores. Personal stories (Dutch) and miscellaneous other articles (English).

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store