Lianne en de slechtste pizzeria in Zoetermeer

Er is eigenlijk maar een ding waar ik net zo bloedsacherijnig van word als van asociale mensen (in de trein) en dat is van slechte horeca. Gisteravond kwam ik met mijn schoonfamilie een aardig staaltje van bovenstaande tegen, dus daar wil ik graag even over klagen.

Zoetermeer

Voordat julie beginnen te sputteren over mijn snobberige neigingen (ik snap de assumptie als je dit lijstje bekijkt), ik ben echt mijn roots onder de Rotterdamse rook niet vergeten: Je kan mij nog steeds in een Berenrestaurant wegzetten boven een burger, of in een All You Can Eat sushitent laten bunkeren, en ik haal mijn neus echt niet op voor een makkelijk en leuk simpel restaurantje in de buurt.

Behalve hier

Maar goed, af en toe proberen we dus iets nieuws en zo kwamen we bij een ander restaurant terecht. Toegegeven, de omstandigheden waren niet ideaal.

Het drinken

Luistert, ik ben me bewust van de ellende van horecapersoneel en ik heb enorm veel liefde voor hen. Het is keihard werken, je uren zijn heftig en gasten kunnen vreselijk zijn. Daarom ben ik altijd op mijn liefst tegen het personeel — ik weet dat de horecaleef een hard knox life is en ik ben juist superblij met ze.

Bediening

Luistert. Het enige wat ik wil van een restaurant is vriendelijke bediening en lekker eten.

Eten

Nou was er nog kans dat het eten in elk geval de avond zou redden. En dan bedoel ik niet dat het MAGISCH moest zijn…maar gewoon: LEKKER.

Concluderend

We maakten ons na de pizzaatjes en pastaatjes snel uit de voeten, en de hele familie besloot resoluut hier in elk geval niet meer te gaan eten.

Written by

Writer & Self help junkie (32) with two books (2018, 2020) in Dutch bookstores. Personal stories (Dutch) and miscellaneous other articles (English).

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store