Image for post
Image for post

❤ Half-dronken een kaasplankje fixen in de Markthal met camembert van buffelmelk, gorgonzola dolce, een Nederlandse pittige en een cheddar met blauw-schimmel, met balsamico-kaneel dip.

❤ “Voetbal kijken” bij vrienden, waarbij ik voorgenoemd kaasplankje bereidde en opat, met lievelings rode wijn en allemaal leuke mensen.

❤ Al die fantastische vrouwen in het voetbal de afgelopen weken. Ik krijg er weinig van mee voetbal-technisch, maar deze glorie en hoe ze stralen op het veld, van de stoere wijven tot de emotionele vrouwen bij het winnen/verliezen. Het maakt me trots.

❤ Two Point Hospital spelen! Het is zo hilarisch en fantastisch tijdverdrijf.

❤ STRANGER THINGS SEASON 3. Oh mijn hemel jongens, we zijn bij aflevering zes en het is ZO leuk, eng, spannend en grappig. Het is alles wat ik had gewild, van heftige monsters tot de soundtrack, van nieuwe vrouwelijke kickass personages Robin en Erica totde intens sexy klootzak Billy.

❤ Speciale shout-out naar de redemption wat betreft hoe dom vorig seizoen de relatie tussen El en Alex werd neergezet; een meisje wat nooit jaloezie heeft geleerd door de maatschappij maar die TOCH het enige andere meiden-leeftijdsgenootje HAAT omdat ze naar d’r BOYFRIEND keek. Rot toch op. Anyway, in dit seizoen is er een duidelijke womance and I LOVE IT.

❤ Liuk ijsjes. En dat al mijn vrienden erover zaten te zeiken totdat ze er eentje proefden en die lekker vonden.

❤ Vin, waar ik dan van onder mijn oogwimpers een beetje naar zit te loeren als hij een verhaal zit te vertellen aan vrienden, of de kat aait, of gewoon lekker op de bank Stranger Things ligt te kijken. Wat een leuk ding is hij toch.

❤ Hoe, ondanks dat ik het best druk heb gehad de afgelopen weken en niet zo goed slaap als normaal, ik opgewekt en met energie voor tien de afgelopen weken ben doorgekomen.

Image for post
Image for post
❤ Deze outfit

❤ Mijn huidige obsessie met de Try Guys. Wat een fantastisch leuke, authentieke kerels zijn dat. . Ik luister nu vooral hun podcasts en kom niet meer bij om die gasten.

❤ Schrijven en lezen. Ik vind het zo lekker om gewoon een beetje te pennen en s’avonds in bed weer de volgende Young Adult te verslinden. Ik vind het ook superleuk om steeds meer boeken van LGBT en PoC auteurs te lezen, en de diverse personages die ze neerzetten.

❤ Bijna vakantie en dan ga ik langs bij mijn ouders (die zijn in Nederland op vakantie) en met Vin een paar dagen naar de champagnestreek.

En vandaag begint er weer een nieuwe week! Ik ga voor het eerst naar het afstuderen van een student die ik een beetje heb begeleid, ik heb een team-dag, mijn oma’s 91e verjaardag, mijn neefje’s 15e verjaardag, en een zondag weer lekker helemaal niks doen.

Fijne maandag, hopelijk met leuke dingen!

Written by

Writer & Self help junkie (32) with two books (2018, 2020) in Dutch bookstores. Personal stories (Dutch) and miscellaneous other articles (English).

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store